Maatregelen in La Roche-en-Ardenne

Let op! Je bent verplicht om een Passenger Locator Form (PLF) in te vullen 48 uur voordat je aankomt. De politie voert controles uit!

Hier vind je de actuele maatregelen voor La Roche. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 7 augustus 2020

Op de campingRichtlijnen
ZwembadHet zwembad is geopend (in juli en augustus). Van tevoren reserveren is verplicht.
SanitairHet sanitair is geopend. De sanitaire voorzieningen zullen vaker en intensiever worden schoongemaakt.
CampingwinkelDe campingwinkel (op Floreal 1) is geopend.
RestaurantHet restaurant is open met minder tafeltjes. Zorg dus dat je van te voren reserveert!
VerhuurWij verhuren mountainbikes! Vraag je locatiemanager voor meer informatie.
DagbezoekEr is dit jaar geen bezoek welkom op de camping.
OverigEstivantterras en stretchtent sluiten om 23.00 uur.

In de omgevingRichtlijnen
HorecaDe restaurants in de omgeving zijn geopend. Je mag met maximaal 10 mensen aan één tafel zitten. Zorg dat je van tevoren hebt gereserveerd. Het horecapersoneel draagt mondkapjes.
SupermarktAlle supermarkten in de omgeving zijn open. Ga zo veel mogelijk alleen boodschappen doen. Pinnen heeft de voorkeur!
WinkelsWinkels in de omgeving zijn geopend. Het kan zijn dat de winkelier maatregelen neemt, zodat je makkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Denk aan looppaden en een maximumaantal klanten per winkel.
ApotheekDe apotheek is geopend. Heb je coronaklachten, zoals verkoudheid of koorts? Laat iemand anders de medicijnen ophalen.

Overig/ maatregelenRichtlijnen
MondkapjeMondkapje verplicht in openbaar vervoer, luchthavens, winkels, drukke winkelcentra en andere openbare gebouwen, zoals musea, gebedshuizen, bioscopen en bibliotheken. Daarnaast ook verplicht bij verplaatsingen in horecagelegenheden. Het mondkapje hoeft alleen niet op wanneer je aan tafel zit. De mondkapjes zijn niet verplicht voor kinderen onder de 12 jaar.
AfstandIedereen moet 1,5 meter afstand houden met uitzondering van kinderen onder de 12 jaar en gezinnen.
GroepsvormingGroepen mogen niet groter zijn dan 10 personen met uitzondering van buitensport. Gezinsleden tellen niet mee.
Samen in de autoIn België mag je in de auto samen reizen. Wanneer je met mensen uit je eigen huishouden in de auto zit zijn er geen restricties. Zit je in de auto met iemand uit een ander huishouden houdt dan anderhalve meter afstand houden waar mogelijk. Lukt dat niet dan geldt het dringende advies een mondkapje op te zetten. Er is geen maximum op het aantal mensen in een auto.
Boete-bedragDe hoogte van de boetes variëren.

Naast het EstiFun en EstiVenture-programma, kan je ook dit jaar allerlei leuke activiteiten bijboeken. Achter de schermen zijn we samen met onze lokale samenwerkingspartners aan het kijken naar de mogelijkheden. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Hieronder vind je een sneak peek van de activiteiten waar we op dit moment zeker van weten dat ze doorgaan. We vullen de tabel aan, zodra we meer weten. Het definitieve programma hoor je op bestemming!


Programma
KlimparkZie je het al voor je, een spannend parcours op grote hoogte? Met tokkelbanen tot wel 100m lang!
Rotsklimmen en abseilenVia steile rotsen je weg omhoog zoeken. Steun zoeken op een richeltje. Je stevig vasthouden aan kleine uitsteeksels. Hoe klinkt dat? Ga mee bergklimmen!
KajaktochtPrachtige kajaktocht in het natuurpark bij Nisramont.
Activiteiten/ buitensportDraag een mondkapje wanneer de activiteit wordt uitgelegd. Tijdens de activiteit mag hij af.

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail