Maatregelen in Lacanau Ocean

Hier vind je de actuele maatregelen voor Lacanau. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 7 augustus 2020


Op de campingRichtlijnen
ZwembadHet zwembad is geopend. Je hoeft geen rekening te houden met een maximum aantal bezoekers. Let er wel op dat je geen ballen, opblaasspullen of ander speelgoed voor in het zwembad mag meenemen. Voor de mannen is het, in verband met de hygiëne, verplicht om een speedo te dragen. Er mogen maximaal 4 mensen in de jacuzzi's. De spa is gesloten
RestaurantHet restaurant is geopend. Er wordt 1 meter afstand aangehouden. Je mag met een groep van maximaal 10 personen komen. Het personeel draagt een mondkapje. Je kan de menukaart scannen met een QR-code.
SanitairHet sanitair is geopend. Het is verplicht om een mondkapje te dragen in de open ruimtes. Er mag maximaal 1 persoon in de douchecabine. De douches en toiletten worden regelmatig grondig gereinigd.
OverigDe fitness ruimte is geopend. Het is verplicht om je eigen handdoek mee te nemen. Er wordt 1 meter afstand aangehouden. Er is desinfectie spray aanwezig.
DagbezoekEr is dit jaar geen visite welkom op het Estivant-terrein.

In de omgevingRichtlijnen
Strand/meertjeHet strand is geopend. Lokale autoriteiten mogen ervoor kiezen om het strand toch te sluiten als het te druk wordt.
HorecaDe horecagelegenheden zijn geopend. Bij binnenkomst kan het zijn dat je een mondkapje op moet totdat je aan tafel zit. Op het terras hoeft dat niet. Vergeet niet te reserveren: je mag met maximaal 10 personen aan tafel!
SupermarktenDe supermarkten zijn geopend, maar houd 1,5 meter afstand. Een mondkapje is verplicht.
WinkelsDe winkels zijn geopend. Een mondkapje is verplicht.
ApotheekDe apotheek is geopend, maar houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje. Heb je coronaklachten, zoals verkoudheid of koorts? Laat iemand anders de medicijnen ophalen.

Overige maatregelenRichtlijnen
MondkapjeHet dragen van een mondkapje wordt ten alle tijden aangeraden om te dragen. Een mondkapje is verplicht (voor iedereen boven de 11 jaar) in alle openbare afgesloten gebouwen en het openbaar vervoer.
AfstandIn Frankrijk moet je 1 meter afstand houden als je 13 jaar of ouder bent. Op de camping verwachten wij dat je 1,5 meter afstand houdt!
GroepsvormingEen groep mag niet groter zijn dan 10 personen.
Samen in de autoEr is geen maximumaantal waarmee je samen in de auto mag. Ben je geen huishouden? Dan is een mondkapje verplicht.
Boete-bedragDe boete kan oplopen van €135 tot €3750 euro. Afhankelijk van de overtreding!

Naast het EstiFun en EstiVenture-programma, kan je ook dit jaar allerlei leuke activiteiten bijboeken. Achter de schermen zijn we samen met onze lokale samenwerkingspartners aan het kijken naar de mogelijkheden. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Hieronder vind je een sneak peek van de activiteiten waar we op dit moment zeker van weten dat ze doorgaan. We vullen de tabel aan, zodra we meer weten. Het definitieve programma hoor je op bestemming!


Programma
BodyboardenDe golven nodigen je uit om van dichterbij te bekijken! En hoe kan dat nou beter dan op een surfplank. Wij nodigen je uit voor een introductieles boardsurfen/bodyboarden. Onder begeleiding van een professionele instructeur leer je de beginselen van het boardsurfen/bodyboarden. De rest van de week kun je in je eigen tijd verder oefenen.
GolfsurfenLeer golfsurfen onder begeleiding van een professionele instructeur. Golfsurfen is niet alleen superleuk voor de jongeren, ook sportieve ouders raken hieraan verslaafd! Na de introductieles weet je zeker of dit iets voor je is. Kan jij aan het eind van je vakantie blijven staan op de plank?
WaterparkWaterratten opgelet! In Lacanau moet je zijn deze zomer. Hier gaan we naar het enige echte splash park. Klimmen en klauteren op grote opblaasbare attributen op het water. Gaaf!
PaintballenVergis je niet: bij paintballen komt het aan op creativiteit, teamwork en een uitgekiende strategie. Spannend? Reken maar. Zorg dat je je tegenstander in het vizier krijgt, richt, schiet en ... schakel je rivaal uit door hem te raken met een verfballetje. Lukt het jou om ongezien verder te sluipen
en de overwinning in de wacht te slepen?Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail