Maatregelen in Niederau

Hier vind je de actuele maatregelen voor Niederau (Oostenrijk). We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 23 juli 2020 - 09.00


Het pensionRichtlijnen
ZwembadHet zwembad van Pension Busker is vooralsnog niet opgezet. Het openluchtzwembad in Niederau is wel open. Daar mag je gratis gebruik van maken!
SanitairAlle Gasten hebben een eigen badkamer met toilet. De openbare toiletten zijn gesloten. De badkamer wordt dagelijks schoongemaakt en als je wilt kan je elke dag om nieuwe handdoeken vragen.
RestaurantAls gezin krijg je één tafel waar je de hele week aan eet. Er is dit jaar geen buffet, maar een menukaart voor het ontbijt en avondeten. 's Middags staat er een lunchpakket voor jou en je kind(eren) klaar.
VerhuurJe kan (elektrische) fietsen huren in het dorp.
DagbezoekEr is dit jaar helaas geen visite welkom in Pension Busker.
OverigOp de trampoline van het hotel mogen maximaal 2 kinderen tegelijk springen.

In de omgevingRichtlijnen
Strand/meerHet openluchtzwembad in Niederau met een heerlijke ligweide en een groot volleybalveld is geopend. In de wc, doucheruimtes en kleedkamers moet je een mondkapje op. Er mogen maximaal 500 personen naar binnen.
HorecaDe restaurants zijn geopend. Je mag met maximaal 4 personen aan één tafel zitten en reserveren is verplicht.
SupermarktDe supermarkten zijn geopend, maar houd 1,5 meter afstand.
WinkelsDe winkels zijn geopend, maar houd 1,5 meter afstand.
ApotheekDe apotheek is geopend. Je bent verplicht om afstand te houden en een mondkapje te dragen. Heb je coronaklachten, zoals verkoudheid of koorts? Laat iemand anders de medicijnen ophalen.

Overig/
maatregelen
Richtlijnen
MondkapjeMargriet en Marian (de gastvrouwen) delen mondkapjes uit als je aankomt. Het dragen van een mondkapje is verplicht in het openbaar vervoer, de gondels, supermarkten, banken en postkantoren.
Gemeenschappelijke ruimtesIn alle ruimtes staat desinfectiemiddel. Daarnaast maakt het pension minimaal 1 keer per dag alle trapleuningen, deurklinken, licht- en liftknopjes schoon.
AfstandKinderen van 13 jaar of ouder moeten 1,5 meter afstand houden.
GroepsvormingEen groep mag niet groter zijn dan 10 personen. Natuurlijk houden we hier rekening mee tijdens de activiteiten.
Samen in de autoJe moet 1,5 meter afstand houden. Als dat niet kan, dan mag je alleen met je eigen huishouden in de auto.
Boete-bedragDe boete kan oplopen van € 25 tot € 3600 euro, afhankelijk van de overtreding.

Naast het EstiFun en EstiVenture-programma, kan je ook dit jaar allerlei leuke activiteiten bijboeken. Achter de schermen zijn we samen met onze lokale samenwerkingspartners aan het kijken naar de mogelijkheden. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Hieronder vind je een sneak peek van de activiteiten waar we op dit moment zeker van weten dat ze doorgaan. We vullen de tabel aan, zodra we meer weten. Het definitieve programma hoor je op bestemming!


Programma
Aanvullende maatregelVeel activiteiten zijn buiten! De activiteiten worden georganiseerd voor kleine groepjes van hooguit 6 kinderen. Sommige activiteiten worden dus op meerdere momenten van de dag aangeboden! Tijdens sportactiviteiten is 2 meter afstand verplicht.Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail