Maatregelen op jouw camping

Maatregelen in Rheezerveen

Hier vind je de actuele maatregelen voor Rheezerveen. We doen ons best om de informatie zo up-to-date mogelijk te houden, maar zoals we inmiddels allemaal weten kan het snel veranderen. Soms sneller dan wij kunnen bijhouden!

Laatste update: 23 juni 2020


Op de campingRichtlijnen
ZwembadHet binnenzwembad is geopend. In verband met het coronavirus mogen er maximaal 30 mensen tegelijkertijd naar binnen. Reserveren is dus belangrijk! Dit kan je doen via de website van de camping. Als gezin kan je elke dag een tijdsblok van 1 uur reserveren. De kleedkamers zijn dicht, dus jullie moet je alvast omkleden in je tent. Tip: neem een badjas of kleren mee die je makkelijk over je zwemkleding aan kan.
SanitairDe toiletten en douches zijn open. Houd in het sanitairgebouw zoveel mogelijk afstand van de andere campinggasten.
CampingwinkelDe campingwinkel is geopend in het hoogseizoen van 8:00-20:00. Ga alleen, houd 1,5 meter afstand en betaal zoveel mogelijk met de pin.
Happy Fun BeachHet springkussen voor de kinderen is open en de kinderen kunnen heerlijk in het zand spelen. Indoor volleybal en de klimboom zijn gesloten. Je kan een tijdsblok reserveren voor Happy Fun Beach via 06-11233473. Genieten van koffie, thee of frisdrank met gebak, chips of bittergarnituur (vanaf 12.00 uur). Kijk voor de tijdsblokken op: https://www.stoetenslagh.nl/corona-maatregelen/
RestaurantHet restaurant is geopend vanaf 12:00 uur. Je mag met maximaal 2 mensen aan tafel zitten, behalve als je uit hetzelfde huishouden komt. Je kan één van de onderstaande tijdsblokken reserveren via 06-11233473:
Lunch: 12.00-14.00 uur of 14.30 – 16.30 uur
Diner: 16.00 – 19.00 uur of 19.30 – 21.30 uur
Verhuur (fietsen etc.)Je kan fietsen huren op de camping. Lees hier alles over het fietsverhuur via de camping
DagbezoekBezoek (maximaal 3 volwassenen) is toegestaan op het vakantiepark, maar alleen als de Gasten zich houden aan de maatregelen.

In de omgevingRichtlijnen
Strand/meertjeHet strand/zwemmeer op de camping is in het hoogseizoen geopend van 8:00-20:00. Houd ook hier 1,5 meter afstand als je 13 jaar of ouder bent.
HorecaDe horecagelegenheden in de omgeving zijn geopend. Binnen geldt er een maximumaantal bezoekers van 30 personen. Bij de meeste plekken moet je van tevoren reserveren (vooral voor diner). Voor lunch/een kopje koffie kan je vaak wel terecht. Het kan zijn dat je op sommige plekken even moet wachten voordat je een plek hebt!
SupermarktAlle supermarkten in de omgeving zijn open. Ga zo veel mogelijk alleen en maak gebruik van een mandje óf kar. Pinnen heeft de voorkeur!
WinkelsWinkels in de omgeving zijn geopend. Het kan zijn dat de winkelier maatregelen neemt, zodat je makkelijk 1,5 meter afstand kan houden. Denk aan looppaden en een maximumaantal klanten per winkel.
ApotheekDe apotheek is geopend. Heb je coronaklachten, zoals verkoudheid of koorts? Laat iemand anders de medicijnen ophalen.

Overig/ maatregelenRichtlijnen
MondkapjeEen mondkapje is alleen verplicht in het openbaar vervoer. Heb je klachten? Dan moet je ook een mondkapje dragen op het Estivant-terrein.
Afstand houdenBen je 18 jaar of ouder? Dan moet je 1,5 meter afstand houden.
GroepsvormingJe mag met een groep bij elkaar komen als je 1,5 meter afstand houdt.
Samen in de autoJa mag met maximaal 2 personen in de auto zitten, behalve als je één huishouden bent!
Boete-bedragAls je de coronaregels overtreedt, dan is het boete voor volwassenen €399 euro en voor jongeren €95.Programma
MaïsdoolhofDwaal door de metershoge gewassen en vind als eerste het middelpunt van dit spannende doolhof. Is het gelukt? Mooi! Dan maken we nog een rondje over de boerderij. Niet zomaar een rondje, maar een echte expeditie! En als we geluk hebben zien we misschien nog wel een pasgeboren kalfje.
Kids paintbal Teams klaar? Tijd voor actie! Bij paintball gaan twee teams de strijd met elkaar aan. Spannend? Reken maar. Zorg dat je je tegenstander in het vizier krijgt, richt, schiet en ... schakel je rivaal uit door hem te raken met een verfballetje. Lukt het jou om ongezien verder te sluipen en de overwinning in de wacht te slepen?
BoerengolfBoerengolf is een gezellige sportieve activiteit op het platteland. Het is golf spelen op een hele bijzondere manier. Namelijk met een club met een houten klomp eraan en een grote bal. Wie durft mag, om extra punten te verdienen, over het vlot naar de overkant.

  • "Prachtige tenten op een nette camping! Echt er even tussenuit kunnen zijn, genieten van mijn gezin zonder iets te moeten.”
    Monique, de Leistert
  • "Het Estivant team, de andere ouders, de organisatie zorgen samen voor een onvergetelijke vakantie waar je heerlijk jezelf kan zijn en kan ontspannen.”
    Dennis, Veluwe
  • "De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen!”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail