Coronavirus en EstiFun & EstiVenture
Coronavirus en EstiFun & EstiVenture

Programma

Zoals je van ons gewend bent, staat er ook dit jaar een team voor jullie klaar op vakantie. Je kan erop vertrouwen dat onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een leuk, gevarieerd én bovenal veilig EstiFun- en EstiVenture programma. Daarbij houden we rekening met de landelijke, lokale en RIVM-richtlijnen!

EstiFun programma
Kinderen die op de basisschool zitten of die na deze zomer naar de middelbare school gaan mogen meedoen met ons EstiFun-programma. Het team maakt een weekprogramma dat past bij de bestemming en de leeftijd van de kinderen. Samen een speurtocht doen of bamboehutten bouwen, bijvoorbeeld! Voordat de activiteit begint, moeten alle kinderen en het team goed de handen wassen met water en zeep. Net zoals op school!

EstiVenture programma
Kinderen die op de middelbare school zitten kunnen meedoen aan ons EstiVenture-programma. Bij het samenstellen van het weekprogramma zal het team rekening houden met de input van de jongeren en de bestemming. Wat dacht je van een potje weerwolven of Crazy 88?

Activiteiten die je kunt bijboeken
Naast het EstiFun en EstiVenture-programma, kan je ook dit jaar allerlei leuke activiteiten bijboeken. Bekijk het tabblad programma op de pagina van jouw vakantiebestemming voor een sneak peek. Bij onze samenwerkingspartners volgen we de coronamaatregelen zo goed mogelijk op. Hierover krijg je uitgebreid informatie tijdens de welkomstbijeenkomst op bestemming. Neem in ieder geval een mondkapje mee, dat is op veel plekken nog verplicht!
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail