Coronavirus en EstiFun & EstiVenture
Coronavirus en EstiFun & EstiVenture

Programma

Laatste update: 1 september 2020 - 16:00 uur

Zoals je van ons gewend bent, staat er ook dit jaar een team voor jullie klaar op vakantie. Je kan erop vertrouwen dat onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een leuk, gevarieerd én bovenal veilig EstiFun/EstiVenture-programma. Daarbij houden we rekening met de landelijke, lokale en RIVM-richtlijnen!

EstiFun programma
Kinderen die op de basisschool zitten of die na deze zomer naar de middelbare school gaan mogen meedoen met ons EstiFun-programma. Het team maakt een weekprogramma dat past bij de bestemming en de leeftijd van de kinderen. Samen een sneeuwpop bouwen of sleeën, bijvoorbeeld!


Coronamaatregelen
• Voordat de activiteit begint, moeten alle kinderen en het team goed de handen wassen met water en zeep. Net zoals op school!
• De kans dat kinderen van 12 jaar of jonger het virus doorgeven is héél klein, daarom mogen de kinderen onderling gewoon lekker met elkaar spelen, ontdekken en beleven. Het team houdt daarbij zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot de kinderen.

EstiVenture programma
Kinderen die op de middelbare school zitten kunnen meedoen aan ons EstiVenture-programma. Bij het samenstellen van het weekprogramma zal het team rekening houden met de input van de jongeren, de bestemming en natuurlijk: de 1,5 meter afstand. Wat dacht je van een gigantisch sneeuwballengevecht?

Coronamaatregelen
• Voordat de activiteit begint, moeten alle kinderen en het team de handen goed wassen met water en zeep. Dat werkt beter dan desinfectiemiddel!
• Jongeren van 18 jaar en ouder moeten 1,5 meter afstand houden van anderen. Wij zorgen dat dat kan tijdens al onze EstiVenture activiteiten. Ook het team houdt tijdens de uitleg en activiteit 1,5 meter afstand!

Activiteiten die je kunt bijboeken
Naast het EstiFun en EstiVenture-programma, kan je ook dit jaar allerlei leuke activiteiten bijboeken. Achter de schermen zijn we samen met onze lokale samenwerkingspartners aan het kijken naar de mogelijkheden. Er is één belangrijke voorwaarde: het moet veilig zijn. Activiteiten waarbij we niet aan de landelijke, lokale en RIVM-maatregelen kunnen voldoen, halen we uit het programma. Maar je kan erop vertrouwen dat we binnen de mogelijkheden die we hebben, er alles aan doen om een leuk én veilig programma voor jullie te organiseren.

Hieronder vind je per bestemming een sneak peek. Het definitieve programma hoor je op bestemming! Blijkt er een activiteit bij aankomst niet op het programma te staan? Dan kan je natuurlijk alsnog op eigen houtje gaan. Jouw locatiemanager kijkt graag met je naar de mogelijkheden!

België:
La Roche en Ardenne

Duitsland:
Sauerland
Eifel

Frankrijk:
Gibanel
Lacanau

Kroatië:
Rovinj

Nederland:
Burgh-Haamstede
Kuierpad
De Leistert
Hoog Vaals
Sneek
Veluwe

Oostenrijk:
Niederau zomer

Slovenië:
Bled
  • “Prachtige tenten op een nette camping! Echt er even tussenuit kunnen zijn, genieten van mijn gezin zonder iets te moeten.”
    Monique, de Leistert
  • “Het Estivant team, de andere ouders, de organisatie zorgen samen voor een onvergetelijke vakantie waar je heerlijk jezelf kan zijn en kan ontspannen.”
    Dennis, Veluwe
  • “De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen!”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail