Vervoer naar jouw bestemming

Welke maatregelen er met betrekking tot vervoer worden getroffen deze zomer is nog niet bekend. Wanneer wij meer duidelijkheid hebben over de maatregelen kan je ze op deze pagina vinden. Hieronder lees je wel alvast welke maatregelen er vorig jaar waren getroffen.


Met je eigen auto op vakantie
Op sommige plekken in Europa gelden er aanvullende maatregelen op de autowegen. Vlak voor vertrek werken wij hieronder de actuele maatregelen bij die op jouw reis van toepassing kunnen zijn.

Met de bus op vakantie
Samen met de ANVR, het KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer) en de busmaatschappij hebben wij onderzocht hoe we hoe we jullie zo veilig én comfortabel mogelijk naar bestemming kunnen brengen. Eén week voor vertrek ontvang je van ons de tickets met daarop de regels die op dat moment gelden.

Vooralsnog zijn dit de regels in de bus:
• In de bus geldt de 1,5 regel niet, maar probeer wel zoveel mogelijk te blijven zitten.
• Iedereen van 12 jaar of ouder moet een (niet-medisch) mondkapje dragen. Tip: neem meerdere mondkapjes mee, zodat je onderweg kan wisselen!
• Iedereen moet van te voren een gezondheidsverklaring invullen en ondertekenen. Niet vergeten!
• Heb je coronaklachten? Stap dan niet in.
• Tijdens de busrit is de toilet alleen voor noodgevallen geopend. We maken wél extra stops!
• Desinfecteer je handen als je de bus in stapt. In de bus is desinfectiemiddel aanwezig!
• De vooringang is gesloten. In- en uitstappen kan via de middendeur.


Met het vliegtuig op vakantie
Vliegmaatschappij Transavia is weer vollop aan het vliegen. Wil je deze voorjaarsvakantie liever vliegen in plaats van met de auto of bus? Dan ben je vrij om zelf een ticket te boeken!

Belangrijk:
• Vergeet jullie mondkapjes niet. In het vliegtuig en in de transferbus naar de camping zijn mondkapjes verplicht. Voor alle leeftijden!
• Vergeet de gezondheidsverklaring voor jou en je kind(eren) niet. Dit formulier kan je zelf printen, invullen en meenemen naar de luchthaven.
• Wil je graag naast elkaar zitten? Dan is een stoel reserveren verstandig. Zeker nu! Dat kan voor 7 euro per stoel (enkele reis). Kijk hiervoor op je ‘Mijn Estivant’ onder het kopje vluchtinformatie!

Hebben jij en/of je kind(eren) coronaklachten en gaan jullie binnenkort met het vliegtuig of de bus op vakantie? Doe dan zo snel mogelijk een coronatest via de GGD. Heb je de uitslag binnen vóór vertrek en is de uitslag goed? Dan zijn jullie alsnog van harte welkom in het vliegtuig/de bus. Als je met de bus gaat moet je dan wel een speciale gezondheidsverklaring invullen om aan te tonen dat de klachten niks met het coronavirus te maken hebben. Deze kan je opvragen bij de afdeling Reserveringen. Heb je vlak voor vertrek klachten en krijg je de uitslag niet op tijd binnen? Dan zijn onze chauffeurs helaas genoodzaakt om jou en je kind(eren) te weigeren.

  • “Prachtige tenten op een nette camping! Echt er even tussenuit kunnen zijn, genieten van mijn gezin zonder iets te moeten.”
    Monique, de Leistert
  • “Het Estivant team, de andere ouders, de organisatie zorgen samen voor een onvergetelijke vakantie waar je heerlijk jezelf kan zijn en kan ontspannen.”
    Dennis, Veluwe
  • “De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen!”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail