vakantie vierdaagse2017.png
Vier dagen korting!
Al plannen voor je komende vakantie? Doe dan mee aan de Vakantie Vierdaagse! Van dinsdag 7 november tot en met vrijdag 10 november strooien we met voordeel voor de zomer van 2018.
Elke dag kun je één actie boeken, tussen 09.00 en middernacht. Dus vergeet niet om er op tijd bij te zijn.
Dinsdag 7 november: € 25,- korting op je zomervakantie
Hou je van vroeg boeken? Slim, want dan heb je de zekerheid dat je de meeste keus en de beste prijs hebt. En je krijgt van ons nog eens € 25,- korting als je op 7 november reserveert! Heb je toevallig al voor 7 november geboekt? Dan krijg je de € 25,- korting natuurlijk ook.

Kijk dus op onze site welke bestemming je voorkeur heeft. Want de korting geldt alleen nog tot en met dinsdag 7 november!
Actievoorwaarden dinsdag
• De actie van 25 euro korting geldt alleen voor zomervakanties (vertrek vanaf 6 juli 2018).
• Alle reizen geboekt voor of op 7 november 2017 krijgen deze korting.
• Korting geldt voor alle bestemmingen en accommodatietypes.
Woensdag 8 november: 25% korting op de Benjaminvakanties naar Maurik en Kreta
Als je met hele kleine kindjes op vakantie gaat, hebben we voor jou de Benjaminvakanties. Vanaf 1 jaar kunnen ze al mee. En boek je 8 november een Benjaminvakantie naar Maurik of Kreta, dan krijg je maar liefst 25% korting!
Wil je weten hóe leuk het is om met jouw hummeltje op vakantie te gaan? Lees meer over de Benjaminvakanties.

Vertrekdata:
Eiland van Maurik: vertrek 30 juni
Kreta: vertrek 23 juni
Donderdag 9 november: geef een vakantie cadeau!
Niet iedereen kan ‘zomaar’ op vakantie. Terwijl je het iemand toch graag zou gunnen. Ken je zo’n eenoudergezin? Stuur dan Estivant voor of op donderdag 9 november een e-mail en vertel ons wie je een gratis vakantie gunt en waarom.

Na donderdag 9 november kiezen we uit alle inzendingen vier eenoudergezinnen waarvan wij denken dat die een gratis zomervakantie verdienen in 2018!
Vrijdag 10 november: 25% korting op je tweede week!
Wat is er leuker dan een weekje met Estivant op vakantie? Goed geraden; twéé weken! Zin om 200% van je vakantie te genieten? Wij trakteren op een heel zonnige korting. Je krijgt maar liefst 25% korting op de prijs van je tweede vakantieweek.
Actievoorwaarden vrijdag
• Reserveer je een vakantie van 2 weken met vertrek op 6, 7, of 8 juli of op 17, 18 of 19 augustus dan krijg je 25% korting op de goedkoopste vakantieweek.
• De 25% korting wordt berekend over de prijs van de goedkoopste week en over de basis reissom zonder toeslagen en vervoer (niet over de vlucht, bus). Wil je weten wat de basis reissom is bij een vliegreis neem dan contact op met onze vakantiespecialisten.
• Uitgesloten van deze actie zijn de vakanties naar Niederau, Cambrils en de volgende accommodatietypes: mobile homes, chalets en bungalows.
Veelgestelde vragen:
Nog niet alle vliegvakanties staan online. Kan ik wel meedoen met de Vakantie Vierdaagse?

Onze vliegvakanties (Kos, Kreta en Bitez) zijn nog niet boekbaar, omdat de vluchtprijzen bij ons nog niet bekend zijn. Daar kunnen wij niks aan doen, maar jullie ook niet! Vandaar dat je uiteraard gewoon mee mag doen met de Vakantie Vierdaagse. Het werkt dan als volgt:

• Wil je graag €25,- korting op je vakantie? Stuur ons een e-mail dat je Bitez, Kreta of Kos wilt boeken. Op het moment dat de bestemming online staat en te boeken is, nemen wij contact met je op en heb je 5 werkdagen om daadwerkelijk te boeken. Let op! Na 5 werkdagen vervalt je recht op korting.

• Wil je graag 25% korting op je 2e vakantie week?* Stuur ons een e-mail dat je Bitez, Kreta of Kos wilt boeken en welke datum je wilt vertrekken. Op het moment dat de bestemming online staat en te boeken is, nemen wij contact met je op en heb je 5 werkdagen om daadwerkelijk te boeken. Let op! Na 5 werkdagen vervalt je recht op korting.

Als je nog vragen hebt, dan horen we het graag. Je kunt ons bellen op 024-3600104. We helpen je graag!

*alleen met vertrek op 6, 7, 8 juli of 17, 18, 19 augustus
Word ook EstiFAN!
En mis niet langer:
  • Exclusieve acties en kortingen
  • Twee wekelijks inspiratie en persoonlijke tips voor je vakantie
16.458 anderen gingen je al voor!

Word ook EstiFAN!

  • "Alles is goed geregeld; aan alles is gedacht door het Estivant team. Daardoor hoef je zelf minder na te denken; heel lekker op vakantie!”
    Dick, La Roche-en-Ardenne

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Livechat

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Start livechat

Whatsapp

06-23 67 99 22

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail