Vier dagen voordeel!
Van zondag 2 tot en met woensdag 5 december strooien we met voordeel. Elke dag kun je één actie boeken, tussen 09.00 en middernacht. Dus vergeet niet om er op tijd bij te zijn!
Zondag 2 december: 25% korting op de Benjaminvakantie naar Maurik
Als je met hele kleine kindjes op vakantie gaat, hebben we voor jou de Benjaminvakanties. Vanaf 1 jaar kunnen ze al mee. En boek je op 2 december een Benjaminvakantie naar Maurik, dan krijg je maar liefst 25% korting!

Wil je weten hóe leuk het is om met jouw hummeltje op vakantie te gaan? Lees meer over de Benjaminvakanties.

Let op! Als het boeken niet lukt of je hebt nog een dringende vraag, geen probleem! Stuur ons een mailtje vóór op of 2 december. We nemen dan maandag 3 december zo snel mogelijk contact met je op om de korting alsnog te verwerken in je reservering!
Actievoorwaarden zondag
• Geldig op de vertrekdata 22 & 29 juni en 17 & 24 augustus;
• Heb je geboekt vóór of op 2 december, dan heb je recht op de korting;
• Korting wordt na de boeking handmatig verrekend!
Maandag 3 december: geef een vakantie cadeau!
Niet iedereen kan ‘zomaar’ op vakantie. Terwijl je het iemand toch graag zou gunnen. Ken je zo’n eenoudergezin? Stuur ons dan voor of op 3 december een e-mail en vertel ons wie je een gratis vakantie gunt en waarom.

Na maandag 3 december kiezen we uit alle inzendingen vier eenoudergezinnen waarvan wij denken dat die een gratis zomervakantie verdienen in 2019!
Actievoorwaarden maandag
• Actie loopt tot maandag 3 december 2018;
• Winnaars gaan maximaal 1 week mee op onze kosten. Actie geldt voor alle reizen op basis van eigen vervoer. Met het vliegtuig of de bus kan ook, maar dan zijn de kosten voor het vervoer voor eigen rekening. Evenals bijgeboekte arrangementen (zoals half- en volpension).
• Als de vakantie wordt geannuleerd, vervalt het recht op terugbetaling van de gewonnen reissom.

De winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 7 december via Facebook!
Dinsdag 4 december: 25% korting op je tweede week!
Wat is er leuker dan een weekje met Estivant op vakantie? Goed geraden: twéé weken! Zin om 200% van je vakantie te genieten? Wij trakteren op een heel zonnige korting. Je krijgt maar liefst 25% korting op de prijs van je tweede vakantieweek als je boekt op of vóór dinsdag 4 december!

Staat jouw favoriete bestemming nog niet online? Bekijk dan even onze veelgestelde vragen!
Actievoorwaarden dinsdag
• Deze actie is alleen geldig met vertrek op 5, 6, of 7 juli of op 16, 17 of 18 augustus;
• De 25% korting wordt berekend over de prijs van de goedkoopste week en over de basis reissom zonder toeslagen en vervoer;
• Uitgesloten van deze actie zijn de vakanties naar Niederau, Cambrils en de volgende accommodatietypes: mobile homes, chalets en bungalows.
Woensdag 5 december: Sinterklaasactie
De spelregels zijn heel simpel: als je vóór 5 december 14.00 uur je zomervakantie boekt, maak je kans op een gratis vakantie in je schoen! Laat ons bij het maken van je boeking d.m.v. het opmerkingenveld weten waar jij én je kinderen op pakjesavond zijn, want de winnaar krijgt 5 december hoogstpersoonlijk bezoek van onze Esti-Pieten.

Weet je nog niet zeker waar jij en je kinderen pakjesavond vieren? Mail dan uiterlijk op 5 december vóór 14.00 uur je volledige naam en adres!

Actie Pepernoot van Nationaal Fonds Kinderhulp
Ieder kind verdient de magie van pakjesavond. Toch worden er jaarlijks 9.893 kinderen op pakjesavond teleurgesteld, vragend waarom Sinterklaas hun huis heeft overgeslagen... Daarom hebben we besloten om 20 euro te doneren bij elke boeking die we op of vóór 5 december binnen krijgen! Lees hier alles over de pakjesavond-actie van kinderhulp!
Kleine (chocolade)lettertjes:
• Actie loopt tot 5 december 2018 om 14:00 uur;
• Winnaars gaan maximaal 1 week mee op onze kosten. Actie geldt voor alle reizen op basis van eigen vervoer. Met het vliegtuig of de bus kan ook, maar dan zijn de kosten voor het vervoer voor eigen rekening. Evenals bijgeboekte arrangementen (zoals half- en volpension);
• Heb je twee weken geboekt? Dan krijg je de goedkoopste week gratis;
• Als de vakantie wordt geannuleerd, vervalt het recht op terugbetaling van de gewonnen reissom.
• De uitreiking van de cheque en het bezoek van onze EstiPieten wordt live uitgezonden op onze Facebookpagina. Tussen 18.30 en 19.30!
Veelgestelde vragen:
Nog niet alle vliegvakanties staan online. Kan ik wel meedoen met de Vakantie Vierdaagse?

Onze vliegvakanties zijn nog niet te reserveren, omdat de vluchtprijzen nog niet bekend zijn. Daar kunnen wij niks aan doen, maar jullie ook niet! Vandaar dat je uiteraard gewoon mee mag doen met de Vakantie Vierdaagse. Het werkt dan als volgt:

• Wil je graag 25% korting op je 2e vakantie week?* Stuur ons een e-mail met daarin de bestemming die je wil reserveren en op welke datum je wil vertrekken. Op het moment dat de bestemming online staat en te reserveren is, nemen wij contact met je op en heb je 5 werkdagen om daadwerkelijk te reserveren. Let op! Na 5 werkdagen vervalt je recht op korting.

Als je nog vragen hebt, dan horen we het graag. Je kunt ons bellen op 024-3600104 of stuur ons een WhatsAppje. We helpen je graag!
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail