CoronaFlex pakket wintersportvakanties

Het coronavirus heeft ons leven flink overhoop gegooid. Dat maakt dat veel ouders flexibel willen zijn in hun vakantieplannen. Daar helpen wij graag bij en daarom bieden wij het CoronaFlex pakket aan. De flexibiliteit die je wilt hebben in deze tijd!
De voordelen van het CoronaFlex pakket op een rij:
1. Gratis wijzigen van je vakantie tot 6 weken voor vertrek. Geldig op alle onderdelen van je boeking (bestemming, vertrekdatum, accommodatie-type, verzorging en vervoer), met uitzondering van eventueel speciaal voor jou gereserveerde vluchten.

2. Bedenktijd! Binnen 5 dagen vanaf het moment dat je hebt gereserveerd kan je afzien van je boeking zonder annuleringskosten.

3. Uitgestelde aanbetaling (25% van de reissom) tot 6 weken nadat je hebt geboekt, in plaats van 2 weken.

4. Prijsgarantie - geen (brandstof of andere) toeslagen achteraf.De zekerheid en flexibiliteit van het CoronaFlex pakket heb je voor €49,-. Boek je een zomervakantie? Dan kan je in 2022 gebruik maken van het Estiflex-pakket. Heb je net een vakantie gereserveerd, maar geen CoronaFlex pakket bijgeboekt? Dan kun je binnen 5 werkdagen na je reservering alsnog een CoronaFlex pakket aanschaffen!


De kleine lettertjes van het CoronaFlex pakket:
1. Het CoronaFlex pakket kun je aanschaffen bij alle eenoudervakanties die je bij Estivant Vakanties reserveert.

2. Het CoronaFlex pakket is maximaal 1 jaar geldig (gerekend vanaf de reserveringsdatum) en heeft alleen betrekking op de gereserveerde vakantie.

3. Er is geen minimaal te besteden bedrag voor de aanschaf van het CoronaFlex pakket.

4. Het CoronaFlex pakket wordt aangeschaft door de hoofdboeker. Alle deelnemers, inclusief de hoofdboeker, mogen gebruik maken van de voordelen van het CoronaFlex pakket.

5. Het CoronaFlex pakket kan je tot maximaal 5 werkdagen nadat je hebt geboekt aanschaffen.

6. Bij het nemen van een optie op een vakantie kan het CoronaFlex pakket in optie erbij worden gezet.
Gratis omboeken/wijzigen
7. Tot 6 weken voor vertrek kan je jullie vakantie op alle onderdelen wijzigen (bestemming, vertrekdatum*, accommodatie, verzorging en vervoer (m.u.v. speciaal voor jou gereserveerde vluchten). Je betaalt hiervoor dan geen wijzigingskosten of annuleringskosten, met uitzondering op speciaal voor jou gereserveerde vluchten.
* zie voorwaarden punt 10

8. Binnen 6 weken voor vertrek kun je je vakantie kosteloos wijzigen op de volgende onderdelen: deelnemers, accommodatie en verzorging.

9. Heb je een vlucht bij Estivant geboekt en wil je niet meer vliegen? Dan is dit een (deel)annulering van je vakantie. Een (deel)annulering valt niet binnen de dekking van het CoronaFlex pakket en de kosten zijn voor eigen rekening.

10. Wijzig je de vertrekdatum van het winterseizoen naar het hoogseizoen? Of wil je korter op vakantie? Dan is dit geen wijziging, maar een (deel)annulering van de reis die voor eigen rekening is. Deze wijziging valt niet binnen de dekking van het CoronaFlex pakket.

11. Is de prijs van de nieuwe vakantie (na een wijziging) hoger dan de vakantie die je eerst had gereserveerd? Dan betaal je, volgens de ANVR voorwaarden, zelf het verschil bij op het moment dat je de vakantie moet betalen. Als de prijs van de nieuwe vakantie (een wijziging) lager is dan je oorspronkelijke vakantie, dan betaalt Estivant Vakanties het verschil terug. Dit is natuurlijk alleen als je ook daadwerkelijk een bedrag aan Estivant Vakanties hebt betaald. Bij een prijsverschil groter dan 50% kun je geen gebruikmaken van het CoronaFlex pakket. Deze vakanties kunnen niet worden gewijzigd. De 50%-regel betreft de reissom exclusief reserveringskosten en bijproducten. Het gaat dan om een annulering.
Vijf dagen bedenktijd
12. Gerekend vanaf het moment van je boeking mag je binnen 5 dagen je geboekte vakantie alsnog annuleren, zonder annuleringskosten. Alleen de reserveringskosten en het CoronaFlex pakket worden in rekening gebracht. Na 5 dagen gelden de ANVR Reizigersvoorwaarden onder 'Artikel 9 Als je wilt opzeggen'.

13. Gratis annuleren kan helaas niet wanneer de accommodatie of het vervoer 'op aanvraag' is gereserveerd. Dit betekent dat er vervoer of een extra accommodatie speciaal voor jouw reservering is ingekocht, buiten onze eigen voorraad. Uiteraard delen we je dat mee op het moment van boeken.
Uitgestelde aanbetaling tot 6 weken na reservering
14. Uitgestelde aanbetaling geldt alleen voor vakanties tot 6 weken voor vertrek. Vanaf 6 weken voor vertrek gelden de normale ANVR reisvoorwaarden voor het betalen van de vakantie.

15. Maak je een reservering (inclusief aanbetaling) en koop je binnen de gestelde 5 werkdagen na reservering alsnog een CoronaFlex pakket? Dan krijg je de eventueel al gedane aanbetaling niet terug.
Algemeen CoronaFlex pakket
16. Je kunt geen rechten ontlenen aan schrijf- en spellingfouten.

17. Estivant Vakanties behoudt zich het recht voor om prijswijzigingen door te voeren op de aanschafprijs en de voorwaarden van het CoronaFlex pakket.

Voorwaarden CoronaFlex pakket versie 2.0, 4 oktober 2021.

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. en di. van 09.00 - 20.00 uur. En wo. t/m vr. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail