Welke maatregelen nemen wij?

Laatste update: 1 september 2020 - 12:00

RIVM-maatregelen
Tijdens de vakantie nemen we altijd de RIVM-maatregelen in acht:
• Het sanitair op de bestemming is voorzien van handzeep, maar om niet mis te grijpen raden we je aan om zelf ook handzeep mee te nemen.
• Iedereen van 18 jaar of ouder houdt 1,5 meter afstand van elkaar. Wij zorgen voor looppaden op plekken waar dat nodig is!
• Op elke camping en in elk hotel is een digitale thermometer en een corona-stappenplan aanwezig, voor als iemand klachten krijgt.
• Op sommige plekken moet je een mondkapje dragen. Zorg dus dat je een mondkapje voor jou en je kind(eren) meeneemt!

In het buitenland kan het zijn dat er aanvullende maatregelen zijn, die vind je hier!

Klachten voor je vakantie
Als jij en/of je kind(eren) vóór het begin van jullie vakantie coronaklachten* hebben (3-5 dagen voor vertrek), meld dit dan zo snel mogelijk bij ons en neem een coronatest af via de GGD. Is de test negatief? Dan ben je alsnog van harte welkom!

Hebben jij en/of je kind(eren) op de dag van vertrek (of vlak voor vertrek) last van coronaklachten en krijg je de uitslag van je coronatest niet terug voordat je op vakantie gaat? Dan vragen we je om thuis te blijven, totdat de uitslag bekend én negatief is. Alleen dan krijg je toegang tot onze vakantie, onze bus en het vliegtuig.

* Last van verkoudheid, koorts, droge hoest, keelpijn, niezen of verlies van reuk/smaak.

Klachten tijdens je vakantie
Krijg jij of je kind(eren) tijdens de vakantie coronaklachten? Meld dit dan bij de Locatiemanager, zodat jullie samen maatregelen kunnen treffen!

Eindschoonmaak (n.v.t. op de voorjaarsvakantie)
Onbezorgd vakantie vieren begint bij een schone, coronavrije tent. Om de veiligheid en gezondheid van al onze Gasten te waarborgen is het mogelijk om een eindschoonmaak bij te boeken. De kosten bedragen €40,- per tent.

Inchecktijd (n.v.t. op de voorjaarsvakantie)
Het schoonmaken van je tent kan dit jaar wat meer tijd kosten. Vandaar dat je deze zomer iets later kan inchecken. Om 16.00 uur is je tent sowieso spic en span. Als dat toch eerder is, mag je er natuurlijk gewoon eerder in.

Logees en visite
De veiligheid en gezondheid van onze Gasten en medewerkers is het allerbelangrijkst. Daarom hebben we besloten om dit jaar géén logees en visite toe te laten.

Programma
Wij zorgen dat het programma coronaproof is. Hoe? Dat vind je op onze programmapagina!

Info over jouw bestemming
Achter de schermen zijn we druk bezig met het uitzoeken wat precies de regels en maatregelen per bestemming zijn. Zijn alle faciliteiten open? Moet ik een mondkapje op? Zodra er updates zijn, kan je de info over jouw bestemming hier vinden!
  • “Prachtige tenten op een nette camping! Echt er even tussenuit kunnen zijn, genieten van mijn gezin zonder iets te moeten.”
    Monique, de Leistert
  • “Het Estivant team, de andere ouders, de organisatie zorgen samen voor een onvergetelijke vakantie waar je heerlijk jezelf kan zijn en kan ontspannen.”
    Dennis, Veluwe
  • “De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen!”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail