Welke maatregelen nemen wij?

Laatste update: 1 juli 2020 - 11:00

RIVM-maatregelen
Tijdens de vakantie nemen we altijd de RIVM-maatregelen in acht:
• Het sanitair op de bestemming is voorzien van handzeep, maar om niet mis te grijpen raden we je aan om zelf ook handzeep mee te nemen.
• Iedereen van 18 jaar of ouder houdt 1.5 meter afstand van elkaar. Wij zorgen voor looppaden op plekken waar dat nodig is!
• Op elke camping is een digitale thermometer en een corona-stappenplan aanwezig, voor als iemand klachten krijgt.
• Je hoeft geen mondkapje op, maar wél als je klachten hebt en eventueel tijdens de bus- of vliegreis. Zorg dus dat je een mondkapje voor jou en je kind(eren) meeneemt!

In het buitenland kan het zijn dat er aanvullende maatregelen zijn, die vind je hier!

Klachten tijdens je vakantie
Krijg jij of je kind(eren) tijdens de vakantie coronaklachten, meld dit dan bij de Locatiemanager. Zodat jullie samen maatregelen kunnen treffen!

Eindschoonmaak
Onbezorgd vakantie vieren begint bij een schone, coronavrije tent. Om de veiligheid en gezondheid van al onze Gasten te waarborgen is de eindschoonmaak dit jaar verplicht. De kosten bedragen €45,- per tent. Betalen kan gewoon bij je locatiemanager. Heb je al een eindschoonmaak geboekt? Dan kan je het resterende bedrag (€5,-) bij de locatiemanager afrekenen.

Inchecktijd
Het schoonmaken van je tent kan dit jaar wat meer tijd kosten. Vandaar dat je deze zomer iets later kan inchecken. Om 16.00 uur is je tent sowieso spic en span. Als dat toch eerder is, mag je er natuurlijk gewoon eerder in.

Logees en visite
De veiligheid en gezondheid van onze Gasten en medewerkers is het allerbelangrijkst. Daarom hebben we besloten om dit jaar géén logees en visite toe te laten op het Estivant-terrein.

Programma
Wij zorgen dat het programma coronaproof is. Hoe? Dat vind je op onze programmapagina!

Info over jouw bestemming
Achter de schermen zijn we druk bezig met het uitzoeken wat precies de regels en maatregelen per bestemming zijn. Gaat het zwembad open? Wat zijn de regels voor het sanitair? Zijn alle campingfaciliteiten open? Zodra er updates zijn, kan je de info over jouw bestemming hier vinden!
  • "Prachtige tenten op een nette camping! Echt er even tussenuit kunnen zijn, genieten van mijn gezin zonder iets te moeten.”
    Monique, de Leistert
  • "Het Estivant team, de andere ouders, de organisatie zorgen samen voor een onvergetelijke vakantie waar je heerlijk jezelf kan zijn en kan ontspannen.”
    Dennis, Veluwe
  • "De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen!”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail