Blog wintersportervaring Estivant Fardo
Op wintersport met Estivant:

Fardo’s eerste ervaring

Estivant gast Fardo heeft al heel wat bestemmingen met haar drie kinderen mogen ontdekken. Van het zonnige Rovinj tot het Italiaanse Gardameer en van het Spaanse Cambrils tot het witte Maria Alm. Wat een globetrotters zijn het hè? Hoogste tijd om een mini-interview te houden met deze ervaren Estivanter. Met als thema: wintersport. In deze blog lees je Fardo's eerste ervaring met een Estivant-wintersport en wat ze van het skigebied van Maria Alm vond. Ook deelt ze een leuke tip voor andere ouders (al zeggen we het zelf).


Waarom ben je op wintersportvakantie gegaan met Estivant?
"Mijn kinderen konden nog niet zo goed skiën en ik ski niet graag alleen. Op deze manier konden mijn kinderen op les en kon ik met andere Estivant-gasten skiën. En dat heeft goed uitgepakt, want inmiddels hebben we de smaak goed te pakken; de volgende wintersportvakantie staat al op de planning!"

Welk cijfer geef je jullie wintersportvakantie? En waarom dit cijfer?
"Een 8! Alles was supergoed geregeld. Van het eten in het hotel waren we minder fan. Vandaar de 8."

Hoe vond je het skigebied?
"Het skigebied was perfect voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Superfijn dat er vanuit het hotel een shuttle reed naar de lift en ook weer terug. Met kinderen is dat ideaal! Helaas werd er in onze groep niet geaprès-skied. En dat terwijl de après-skibar in Maria Alm naast het hotel lag. Maar wie weet tijdens de volgende wintersportvakantie wel!"

Wat was jouw favoriete maaltijd en wintersportdrankje op de piste?
"Poeh, dat is lastig te zeggen. Ik heb met de groep elke dag in een andere hut gegeten en gedronken. Dat is ook zo leuk aan wintersport. Elke keer weer ergens anders neerstrijken. Persoonlijk sprong er voor mij niet één gerecht of drankje uit. Het leuke op wintersport is dat het eten echt typisch Oostenrijks is. Dat heeft wel wat!"

Wat was het favoriete EstiFun of EstiVenture activiteit van jouw kind(eren)?
"Mijn kinderen vonden de spelletjesavond echt een groot succes! Ze hebben ontzettend veel lol gehad die avond met de andere kinderen."

Wat is je eerste gedachte die bij je opkomt als je denkt aan jullie wintersportvakantie? Heb je misschien een leuke anekdote?
"We konden niet wachten om weer op wintersportvakantie te gaan met z’n allen. Maar helaas gooide corona afgelopen seizoen roet in het eten. Dit seizoen zijn we er weer bij! We gaan nu naar Jenig. Weer een nieuwe bestemming dus!"

Heb je nog een tip voor ouders die nog niet zijn mee geweest?
"Ik zeg: gewoon doen! Er is op een Estivant-wintersport aan alles gedacht en er is voor iedereen plezier te beleven. Voor jong en oud!"

Wil je net als Fardo samen met jouw kinderen op wintersport met ons? Eens moet de eerste keer zijn! Bekijk alle wintersportvakanties en wie weet zien we jullie binnenkort in de sneeuw.
Winter 

Samen sterk!

Iets meer dan anderhalf jaar geleden, aan het begin van de corona-pandemie, sloten we onze blog af met de voorspelling dat er ook weer een tijd na-corona zou komen en dat wij er dan ook nog steeds zouden zijn, voor jullie. Achteraf gezien best een stevige uitspraak, want we hebben het flink voor onze kiezen gekregen, maar het was gesproken vanuit vertrouwen. Het is in meerdere opzichten een ingewikkelde tijd (geweest). Iedereen heeft in meer of mindere mate te maken gehad met de gevolgen van de coronapandemie. Ook voor ons was het een spannende tijd. Veel onzekerheid over het wel of niet doorgaan van jullie vakanties, het uitgeven van vouchers, het trainen van onze teams (online!) en de onzekerheid of we het überhaupt financieel gingen redden. Het dieptepunt was toch wel afgelopen zomer. Nog voordat de zomervakantie begon zaten er al vier(!) complete teams in quarantaine. Daarna moest er een volle bus uit Kroatië terug naar huis met mensen die nèt waren aangekomen. Allemaal door één enkele positieve zelftest ter plekke. En, niet te vergeten: de hevige overstromingen in de Ardennen. Hele camping met 30 tenten (en inventaris) weggespoeld. Toch hebben we het gered en staan we nu sterker dan ooit, klaar voor een mooie toekomst. Dankzij trouwe en begripvolle Gasten. “Niet naar Spanje dit jaar, dan gaan we wel naar Nederland”. Jullie accepteerden de corona vouchers en hielpen ons daarmee vorig jaar de winter door. En we hadden verwacht dat de reviews dit jaar ietwat lager zouden uitvallen door alle corona maatregelen. Maar niets bleek minder waar! We werden verrast door dankbare worden en hogere cijfers dan ooit! Allemaal door de onmetelijke inzet van onze kantoormedewerkers en fantastische teams op locatie. Altijd vol energie om van jullie vakantie een topvakantie te maken. En eerlijk is eerlijk, we hebben ook veel steun van de overheid ontvangen. Daar zijn we zeker ook dankbaar voor en heeft ons geholpen om door deze ingewikkelde tijd heen te komen. Het afgelopen jaar hebben ook wij helaas afscheid genomen van een aantal fijne collega’s. Maar inmiddels zijn we weer op volle sterkte en gaan met veel vertrouwen de komende jaren weer onze stinkende best doen om jullie een topvakantie te bezorgen. Dat we daarbij vast nog wel eens verrast zullen worden, zoals nu weer met de laatste Omikron maatregelen in Oostenrijk staat vast, maar inmiddels weten we; samen kunnen we dit aan en samen staan we sterk. Samen met jullie. Dank jullie wel voor jullie steun en vertrouwen in Estivant. We wensen je fijne feestdagen met elkaar en een gezond 2022 waarin we vast en zeker weer ouderwets veel plezier met jullie gaan beleven! Hartelijke groeten, Guido en Martijn (namens heel team Estivant Vakanties)
Geplaatst op 24 december 2021
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail