Blog Kennen jullie onze tienerweek vakanties al?
Een 10 van je tiener

Kennen jullie onze tienerweek vakanties al?

Eerlijk is eerlijk: op een gegeven moment is zand en strand niet meer genoeg. Je tiener wil op vakantie met andere tieners. Actie. Eropuit. Wifi. Chillen! De disco sla jij misschien liever over, maar een potje raften of klimmen: kom maar door. Of het water op: zeilen, suppen. Zie hier de perfecte oplossing voor jullie zomervakantie: de tienerweken. Een speciale eenoudervakantie voor jou én je tiener zodat iedereen krijgt waar-ie zin in heeft!

Alles wat je wil weten over onze tienerweken:
Wat vinden kinderen van 13+ en hun broertjes en zusjes van 10 jaar en ouder leuk? vroegen wij ons af. Wat zijn nou écht leuke activiteiten voor tieners? Verder nodig tijdens een tienervakantie: wifi, uiteraard. Uitdaging. Leeftijdsgenoten. Chillen. En natuurlijk: water! Speciaal voor tieners (en hun broertje en zusjes ouder dan 10) organiseren we deze zomer vijf tienerweken. In deze week bieden wij alleen EstiVenture aan voor middelbare scholieren (13+)*. Dat betekent veel leeftijdgenoten én een extra uitgebreid programma met uitdagende activiteiten. Er is ook een aangepast EstiVenture programma voor jongere broertjes of zusjes ouder dan 10 jaar.

Deze zomer zijn er tienerweken in Nederland en over de grens: in Sneek en Presle! Gaan jullie mee?

Tienerweek vakantie 1: Sneek - Nederland
We willen (Sneeker)meer!
De Friese meren staan garant voor vakantieplezier. Het water op, het water in. Vissen, zeilen, zwemmen (bommetje!), varen, suppen, waterskiën of -fietsen (niet allemaal tegelijk natuurlijk). ’s Avonds chillen met leeftijdsgenoten, naar de disco of turen over het Sneekermeer terwijl de zon langzaam dooft. Als de tieners leren zeilen, neem je zelf ook een lesje bakboord-stuurboord. Of nog een snelle duik, want de camping is omgeving door water (hoe kan het ook anders). Daarna afgekoeld en wel lekker een biertje op het terras. Jij dan, want je tiener is er vandoor met een van zijn nieuwe watermaten.

Bijna vol! Laatste plekken tijdens de tienerweek op 17 juli.

Tienerweek vakantie in Sneek >
Tienerweek Sneek
Tienerweek vakantie 2: Presle - Frankrijk
Actie in de Alpen!
Zie je die houten planken langs de bergwand? Zekeringen vast en gaan! Zeker meenemen naar onze vakantiebestemming in Presle: spierballen en lef. Want de adrenaline vliegt je hier om de oren. In de Franse Alpen verblijven jullie in het outdoorparadijs van campingeigenaar Jesse. Hiken, klauteren, boogschieten, parapenten, raften: Jesses terrassencamping l’Aventure ligt in Presle op jullie te wachten. ’s Avonds eten jullie zelfgemaakte pizza bij een vuurtje en kan het verhalen vertellen beginnen. Nieuw deze zomer: een goede chillplek, zwemvijver om te verkoelen én wifi (bij de receptie)!

De tienerweken Presle zijn in de week van 13, 20 en 27 augustus. Verwacht een week vol met échte (outdoor) activiteiten, afgestemd op tieners.

Tienerweek vakantie in Presle >
Tienerweek Presle
Nog geen vakantie tijdens de tienerweken in Sneek en Presle? Geen zorgen! Er zijn nog genoeg bestemmingen die tienerproof zijn én er veel leeftijdsgenoten vakantie vieren. Dit zijn onze 5 vakantietips voor tieners én ouders!
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail