'We doen het gewoon!'

Zo boek je heel flexibel je zomervakantie

‘Zomervakantie, nu al?’ We horen het je denken. ‘De winter is nog niet eens begonnen!’ ‘Waar gaan we dan heen?’ ‘En kan ik wel vrij krijgen?’ Allemaal vragen, en wij hebben de oplossingen. Want dankzij ons EstiFlex-pakket staat niks je meer in de weg om jezelf nu alvast te trakteren op het lekkerste vooruitzicht van 2020: de zomervakantie!

Zin om te snorkelen in een Spaans blauw baaitje? De Toscaanse zon proeven? Of liever nieuwe avonturen maken langs een steile Franse rots? Het zit zo: zo vlak voordat het nieuwe jaar begint en het buiten steeds kouder wordt, komt bij veel mensen alvast de zomer in hun bol. Wil je dus niet achter het net vissen qua favoriete vakantie, dan is nu al je vakantie regelen niet alleen een heel leuk, maar vooral slim idee. Dankzij ons EstiFlex-pakket boek je nu je zomervakantie voor 2020, maar doe je bijvoorbeeld de aanbetaling later. De drie belangrijkste vragen én EstiFlex-oplossingen op een rijtje.

1. ‘Kan ik wel vrij krijgen?’

Dankzij ons EstiFlex-pakket kun je eerst je zonvakantie uitzoeken en meteen boeken. Zo weet je zeker dat jullie favoriete spot voor 2020 gereserveerd is. En voor de twijfelkonten: je hebt dan vervolgens nog de mogelijkheid om binnen vijf werkdagen kosteloos te annuleren. ????

Houd de touwtjes in handen!

2. ‘Waar gaan we heen dan?’

Wandelen (mét kinderroutes), raften en klauteren in Tirol? Of liever dichter bij huis op avontuur in de Belgische Ardennen? Nog dichterbij: zandkastelen bouwen in Zeeland! Als je op tijd je vakantie boekt, is de keuze nog reuze. En hoe lekker is het, om naast de kachel even weg te dromen naar warme oorden: slenteren door de straten van Lucca, of met z’n allen een dagje Barcelona? Niet verwonderlijk dat juist rond deze dagen mensen op zoek gaan naar hun nieuwe zomerbestemming! Zoek en jullie zullen vinden dus. Hulp nodig? Onze reisadviseurs staan altijd klaar. Keuze gemaakt? Mocht je later toch de vertrekdatum nog moeten wijzigen of van gedachten veranderd en wil je omboeken naar een andere, beschikbare bestemming, dan regelen we dat gratis.

Reserveren maar!

3. ‘Betaal ik dan ook nu al een groot deel van de reissom?’

Een vakantie is niet alleen heel leuk, het is ook een grotere uitgave. Leuker kunnen we dat niet maken, wel makkelijker! En daarom kun je, dankzij het EstiFlex-pakket iets later aanbetalen. Namelijk tot uiterlijk 6 weken na je boeking. Je hoeft dan dus niet 30% van de reissom plus de reserveringskosten (á € 30) en de eventuele vliegtickets en/of verzekeringen die je via ons hebt afgesloten, uiterlijk 14 dagen na je boeking over te maken. Flexibel hè? Nog een EstiFlex-voordeeltje: je hebt prijsgarantie. Extra kosten zoals nagekomen toeslagen (bijvoorbeeld brandstofheffingen) betalen wij dan voor je!

Houd je hoofd koel!

Voor een EstiFlex-pakket betaal je eenmalig € 35. Heb je al geboekt en wil je toch nog een EstiFlex-pakket bijboeken? Dat kan binnen vijf dagen na de reservering. Voor meer informatie en de voorwaarden klik hier.
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail