Maak kans op een VIP-pakket!

Happy Single Parents' Day!

Vandaag is het Single Parents’ Day! Natuurlijk, we hebben allemaal wel iets anders aan het hoofd. Maar tóch willen we nu even extra aandacht schenken aan al die single vaders en moeders. Zij die elke dag ‘aan’ staan. Om in hun eentje de kinderen op te voeden en het thuis soepel draaiende te houden, zeker ook in deze tijden. Janice Moglen, gescheiden moeder van twee kinderen schreef in de jaren ‘80 een verhaal. Daarin sprak ze de hoop uit dat Single Parents’ Day ooit net zo breed geaccepteerd wordt als Moederdag en Vaderdag. Nou, aan ons zal het niet liggen:

Jij bent een TOPPER!

Van luiers verschonen tot make-up advies, en van elke dag de tafel dekken tot het leren van de tafels 1 t/m 10: in de opvoeding komt alles op jouw schouders terecht! Het coronavirus maakt het er allemaal niet makkelijker op... En daarom laten wij vandaag Single Parents’ Day tóch niet zomaar aan onze neus voorbij gaan. Wij zetten graag één van jullie extra in het zonnetje. Hoe?

Speciaal voor jou in het leven geroepen: het Very Important Parent-pakket! Hiermee win jij een Estivant-team voor een dag. Deze hele dag heb je geen omkijken naar de kinderen. Zij komen net als op onze vakantiebestemmingen onder de hoede van een enthousiast Very Important Parent-team. Met de winnaar prikken we een datum waarop het jou het beste uitkomt, en wanneer het coronavirus niet meer speelt. Wij maken er een geweldige dag van, zodat jij ook even lekker je eigen gang kunt gaan! Samen met een vriend(in). Een sauna hier, een etentje daar. Wat jij ook wilt gaan doen, je hebt er nu de tijd voor!

Ben jij wel toe aan zo’n time-out? Of ken je een vader of moeder die zoveel voor de kinderen doet en nu snakt naar wat vrije tijd? Reageer dan op Facebook of Instagram onder onze post en maak kans op de leukste dag van het jaar. Aanstaande maandag (23 maart) maken wij de gelukkige winnaar al bekend!
Estivant Vakanties Reviews with ekomi.nl

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Zo snel mogelijk antwoord op ma t/m di van 9.00 - 20.00 uur en wo t/m vr van 9.00 - 17.30 uur.

Facebook

Chat met onze vakantiespecialisten. Zo snel mogelijk antwoord op ma. t/m vrij. van 9.00 - 17.30 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 2 tot 3 werkdagen antwoord op je vragen.

Stuur e-mail