'Zijn we er bijna?' Ja!

4 topvakanties op maximaal 3 uur rijden

Even helemaal weg, naar een andere wereld, kortom: vakantie! Daar hoef je niet veel kilometers voor te maken. ‘Mááám, duurt het nog lang?’ ‘Hoe ver is het nog?’ Niets van dit! Deze keer zoeken we het dichter bij huis, op zo’n drie uur rijden van Utrecht. Van de Duitse Eifel, de Ardennen in België tot op Hollandse bodem: de Zeeuwse kust en het Veluwse bos.


1: Ga mee naar de Freilinger See
Waar? Camping Eifel-Camp in de Eifel, Duitsland
Hoe ver van Utrecht? 284 km


Na drie uur rijden zijn jullie aangekomen in een wereld van ontelbare bossen, knalgroene heuvels en gemütliche dorpen. En te midden van dat moois staat jullie tent, op onze camping aan de Freilinger See. Vanuit daar gaan we met zijn allen op pad: we spotten vogels bij de beroemde roofvogelshow, maken een duikvlucht op de rodelbaan en draven met de paarden door het bos.
Houd je vast!
EOG Dichtbij Blog Eifel
2. Tijd voor actie
Waar? Camping Floreal II in La Roche-en-Ardenne, België
Hoe ver van Utrecht? 279 km


Houden jullie wel van wat actie? Pootjebaden in de rivier, kajakken, vlotten bouwen, rotsen beklimmen, abseilen... Vlakbij de tent kabbelt de rivier de Ourthe voorbij, richting het gezellige dorp La Roche-en-Ardenne. In de straatjes krioelt het van de winkeltjes, terrasjes en waait de geur van vers gebakken croissantjes je tegemoet. Vergeet niet een rondje om je as te draaien en bewonder de kastelen, burchten, heuvels, bossen en rotsen om je heen!
Alvast een voorproefje!
EOG Dichtbij Blog La Roche
3. Vitamine Zeeland
Waar? Camping de Duinhoeve in Burgh-Haamstede, Zeeland
Hoe ver van Utrecht? 143 km


Paardrijden op het strand, koppeltje duikelen in de duinen, urenlang zandkastelen bouwen… Hier aan de kust, de Zeeuwse kust, vind je de meeste zonne-uren van Nederland, verse mossels op je bord en nog veel meer vitamine zee. Van vliegeren, wind- en kitesurfen tot beachgames en zwemmen. Na een zoute, zilte zeedag twijfelen jullie: blijven we gezellig op Camping de Duinhoeve of pakken we een terrasje in Burgh-Haamstede?
Ga lekker je gang!
EOG Dichtbij Blog Burgh Haamstede
4. Bospret
Waar? Camping de Jagerstee op de Veluwe
Hoe ver van Utrecht? 75 km


Doe je ogen eens dicht. Stel je voor, je staat midden in een prachtig bos. De herten en konijnen zijn er ook. Ruik je het groen? Hoor je de bomen ruisen? En de blije kinderen verderop spelen? Je bent op Camping de Jagerstee! Hier kamperen jullie midden in het bos én hebben jullie de tijd van je leven. ‘Ik wil hier voor altijd blijven!’ hoor je je kinderen zeggen. En dat is niet gek, want op dit bospark is zoveel te doen. Van zwemmen tot speurtochten en hutten bouwen. Hier hoef je je niet te ‘verveluwen’ ????.
Neem een kijkje op de camping!
EOG Dichtbij Blog Veluwe
Zomer 

De 5 beste campings voor de zomer!

Eerlijk? Ondanks dat de winter ook z’n voordelen heeft, zit de zomer alweer in onze bol. Wat is er nou lekkerder dan blote benen, buiten, vrijheid, spelen, samenzijn, zon, strand: vakantie! Daarom: tijd voor voorpret, dan zijn we in ieder geval in gedachten al lekker weg. Herkenbaar? Zit je ineens te staren en zijn je gedachten ergens in Frankrijk. In de zon, bij watervallen en brocante markten. Of misschien gaan jullie voor meer actie en peddelen jij en je kinderen mee op de rivier de Aude. Of zit je voor de tent op het strand van Istrië, met elke morgen een duik in de azuurblauwe zee. Je peuter bouwt zandkastelen. Even knipperen, ja, daar zitten jullie ineens op die gezellige familiecamping in Overijssel waar je van het meer, zo het strand, en dan weer het zwembad induikt. Of nee, liever abseilen in de Ardennen en de dag steevast bij de boulangerie beginnen… Wacht even: het is ZOMER!Tijd voor voorpret, ontdekken en plannen maken. En omdat je van het verleden alleen maar leren kunt: dit is onze top 5 bestbeoordeelde eenoudervakanties van 2018. Kortom: deze tenten zijn top. En, zit er iets bij? 1. Altijd feest - Camping Het Stoetenslagh, RheezerveenRheezerveen? Eenmaal geweest en je vergeet de naam nooit meer. Want op deze camping in Overijssel heb je met mooi weer geluk (strand, meer en Slagharen) en ook in tijden van minder weer blijf je gelukkig. Dan ga je binnen naar het strand, mét beachvolleybalvelden, neem je een duik in het zwembad of ga je lekker bubbelen, bowlen en verder spelen.
Geplaatst op 25 januari 2019
Zomer 

Het coronavirus: wat betekent dat voor jouw vakantie?

Laatste update: 26 maart 2020 - 15:40 uur - De veiligheid en gezondheid van onze (jonge) Gasten staat voorop, bij alle beslissingen die wij nemen. We houden constant de website van het RIVM in de gaten en we volgen nauwlettend het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa).

Op dit moment is het advies: reis de komende periode niet meer naar het buitenland, tenzij strikt noodzakelijk. Op dit moment is de zomervakantie nog te ver weg om de situatie goed te kunnen beoordelen en passende maatregelen te treffen. Alles kan nog veranderen.

Stel dat het BuZa een negatief reisadvies afgeeft voor jullie bestemming en dit nog steeds van kracht is in jouw vakantieperiode, dan moeten we jullie vakantie op basis van onvermijdbare en buitengewone omstandigheden annuleren. In dat geval krijg je van ons een Corona-voucher. Deze voucher kan je inwisselen voor een vakantie op een later moment!
Geplaatst op 26 februari 2020
  • “De vakanties van Estivant staan garant voor plezier en ontzorgen.”
    Annemieke, Eifel

Bel ons

024-3 600 104

Direct antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Whatsapp

024-3 600 104

Stuur ons een whatsapp bericht. Binnen 5 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Facebook

Chat met onze vakantie specialisten. Binnen 30 minuten antwoord op ma. van 09.00 - 20.00 uur, di. t/m vr. van 09.00 - 18.00 uur en za. van 10.00 - 16.00 uur.

Naar messenger

Mail ons

Altijd binnen 1 werkdag antwoord op je vragen.

Stuur e-mail